press

HRT "Dobro jutro Hrvatska"

Novi priručnik "S placa na lice" autorice Mary Novosel otkriva nam više od 300 zdravih recepata za izradu beauty pripravaka i zdravih obroka, Ideja vodilja za pisanje ovog priručnika je, prema riječima autorice, tzv. jestiva kozmetika - Sve što nanosiš na kožu mora biti toliko zdravo i svježe da to doslovno možeš i pojesti.

HRT - Prirodna njega u ljeto

Mary Novosel govori o prirodnoj njezi u ljetno doba, saznajte kako napraviti vlastito ulje za sunčanje sa zaštitnim faktorom, kako njegovati kosu u ljeto, kako napraviti dobar i prirodan piling ili potpuno prirodni melem za usne obojani sokom od cikle. Mary Novosel po zanimanju je novinarka i aromaterapeutkinja. Nedavno je pokrenula tvrtku za izradu prirodne kozmetike "Total Natural", autorica je brojnih textova na temu "Prirodna kozmetika" i "Lifestyle", a nedavno je objavila i novu knjigu za izradu prirodne kozmetike "Prirodno lijepa".

Zdrava krava - Kućni anticelulitni postupak

Jedini način da se riješiš celulita je da na njega udariš svim raspoloživim sredstvima, a pod tim se podrazumijeva zdrava prehrana, dovoljan unos vode, tjelovježba i redovito utrljavanja anticelulitnih krema i gelova.

Jutarnji list - pekmezi i ulja za sunačnje

Svi su poludjeli za pekmezom i marmeladom kao sredstvom za brže tamnjenje kože, ali jesu li oni ikakva zaštita?